Contabilitate Slatina

"Cine deține informația, deține puterea"

Contabilitate si resurse umane

Oferim servicii contabile complete si profesionale pentru firme mici si mijlocii, din toate domeniile de activitate din judetul Olt.

Consultanta

Oferim servicii de consultanta contabila, fiscala si juridica. Detinand informatia, puteti lua mai usor o decizie sigura si eficienta.

Evaluare imobiliara

Oferim servicii de evaluare pentru proprietati imobiliare si consultanta in domeniul imobiliar.

De ce noi:

Pentru ca noi nu suntem doar o firma de contabilitate, noi suntem cea mai puternica unealta in afaceri. Pentru ca avem capacitatea sa va oferim servicii complexe si complete, toate intr-un singur loc. Avem tehnica si experienta necesara pentru a va oferi servicii de inalta calitate in domenii precum: contabilitate, resurse umane, consultanta, evaluare, dar si multe alte servicii conexe.Pentru ca suntem o echipa profesionista,ce detine rationamentul profesional necesar intelegerii si interpretarii legilor din haosul fiscal romanesc.

Despre noi:

Contabilitate Slatina este o firma de contabilitate si consultanta financiara din judetul Olt, care ofera servicii de contabilitate si consultanta financiara in conformitate cu ultimele modificari legislative. Seriviciile sunt perfect adaptate evolutiei tehnologice la care luam parte. De aceea, serviciile noastre contabile sunt completate de implementarea politicilor contabile si operationale adaptate firmei si nevoilor dumneavoastra, precum si de implementarea de software tip ERP(Enteprise Resource Planning).
Doar asa, puteti avea toata informatia contabila din: Contabilitate, Stocuri, Mijloace fixe, Vanzari, Salarii, intr-un singur loc. Doar asa, managementul firmei poate gestiona corect informatia, si in timp real, pe baza rapoartelor generate pe e-mail sau smartphone. Noi vă oferim soluții, iar dumneavoastră alegeți soluția pe care o considerați potrivită pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Doar noi vă oferim:
- Implementare software ERP(Enteprise Resource Planning) pentru operarea datelor in timp real, intr-un sistem integrat.
- Elaborarea de proceduri contabile specifice activitatii dvs.
- Organizarea si eficientizarea modului de lucru al departamentului financiar-contabil
- Consultanta contabila si fiscala, disponibila pe email si telefon.
- Indrumarea si perfectionarea angajatilor din compartimentul financiar-contabil.
- Inchiderea lunara si transmiterea declaratiilor catre ANAF.
- Alerte fiscale cu privire la domeniul in care activati, in maxim 72 de ore de la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei.
- Audit si control financiar preventiv prin deplasarea la sediul dvs.
- Reprezentare in fata organelor de control fiscal.


Si toate acestea, insotite de garantia calitatii serviciilor noastre, prin includerea in contract a asigurarii civile profesionale.

Aveti nevoie de informatii ?

Nu ezitati sa ne contactati