Contabilitate Slatina

"Cine deține informația, deține puterea"

Contabilitate si salarizare

Oferim servicii contabile complete si profesionale pentru firme mici si mijlocii, din toate domeniile de activitate din judetul Olt.

Consultanta fiscala

Oferim servicii de consultanta fiscala in conformitate cu ultimele modificari legislative. Detinand informatia, puteti lua mai usor o decizie sigura si eficienta.

Contabilitate "la distanta"

Aveti contact in timp real cu contabilitatea printr-o aplicatie de smartphone dedicata pentru dvs.

De ce noi:

Pentru ca suntem o echipa formata din 4 profesionisti contabili care va garanteaza calitatea serviciilor noastre. Suntem singura firma de contabilitate din judetul Olt care va plateste amenzile la ANAF*. Suntem singura firma din judetul Olt cu aplicatie de smartphone prin care va punem la dispozitie in timp real rapoarte precum: Balanta de verificare contabile, Registrul de casa, Situatia veniturilor si cheltuielilor, etc.

Suntem singura firma din judetul Olt care a implementat conceptul de "contabilitate la distanta". Acest concept este ideal pentru firmele cu volum redus de documente/activitate. Totul prin intermediul aplicatiilor de smartphone.

 

Despre noi:

Contabilitate Slatina este o firma de contabilitate si consultanta financiara din judetul Olt, care ofera servicii de contabilitate si consultanta financiara in conformitate cu ultimele modificari legislative, inclusiv GDPR. Seriviciile sunt perfect adaptate evolutiei tehnologice la care luam parte. De aceea, serviciile noastre contabile sunt completate de implementarea politicilor contabile si operationale adaptate firmei si nevoilor dumneavoastra, precum si de implementarea de software tip ERP(Enteprise Resource Planning).
Doar asa, puteti avea toata informatia contabila din: Contabilitate, Stocuri, Mijloace fixe, Vanzari, Salarii, intr-un singur loc. Doar asa, managementul firmei poate gestiona corect informatia, si in timp real, pe baza rapoartelor generate pe e-mail sau smartphone. Noi vă oferim soluții, iar dumneavoastră alegeți soluția pe care o considerați potrivită pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Suntem singura firma din judetul Olt cu aplicatie de smartphone prin care va punem la dispozitie in timp real rapoarte precum: Balanta de verificare contabile, Registrul de casa, Situatia veniturilor si cheltuielilor, etc. Suntem singura firma din judetul Olt care a implementat conceptul de "contabilitate la distanta". Acest concept este ideal pentru firmele cu volum redus de documente/activitate. Documentele sunt transmise printr-o aplicatie de mobil, noi le inregistram, si va returnam Balanta de verificare impreuna cu alte registre contabile.

Doar noi vă oferim:
- Implementare software ERP(Enteprise Resource Planning) pentru operarea datelor in timp real, intr-un sistem integrat.
- Aplicatie de smartphone pentru o legatura in timp real cu contabilitatea dvs.
- Elaborarea de proceduri contabile specifice activitatii dvs.
- Organizarea si eficientizarea modului de lucru al departamentului financiar-contabil
- Consultanta contabila si fiscala, disponibila pe email si telefon.
- Indrumarea si perfectionarea angajatilor din compartimentul financiar-contabil.
- Inchiderea lunara si transmiterea declaratiilor catre ANAF.
- Alerte fiscale cu privire la domeniul in care activati, in maxim 72 de ore de la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei.
- Audit si control financiar preventiv prin deplasarea la sediul dvs.
- Reprezentare in fata organelor de control fiscal.


*Includem in contract asigurarea noastra profesionala. Orice amenda ANAF luata din vina noastra, va fi achitata in numele dumneavoastra.

Vreti sa va trimitem o oferta ?

Completati formularul apasand butonul "OFERTA"