Te ajutam sa economisesti timp si bani

Contabilitate Salarizare

Contabilitate

Preluam si prelucram toate documentele financiar-contabile ale firmei dvs.

Daca aceste documente sunt generate cu anumite softuri pe care le detineti, putem realiza exporturi si importuri de baze de date, din aproape orice soft(facturare, gestiune etc).

Realizam un audit financiar, centralizam inregistrarile, generam si depunem toate declaratiile online, inclusiv declaratiile privind casele de marcat fiscale.

Utilizam cele mai performante softuri ERP special dedicate firmelor de contabilitate. Toate rapoartele sunt generate automat din sistemul nostru, astfel incat dvs sa aveti acces in timp real la contabilitatea firmei.

Garantam calitatea serviciilor noastre. Orice amenda primita de la ANAF din vina noastra, o achitam prin asigurarea noastra profesionala.

Salarizare

Intocmim contractele de munca precum si actele aditionale sau  regulamentul intern. Raportam la AJOFM situatia locurilor de munca precum si ocuparea acestora.

Prelucram si inregistram pontajul firmei dvs si generam statul de plata.Generam si transmitem declaratia online.

Calculam sporurile (week-end, ore suplimentare etc) si diurna.

Recuperam de la stat sumele cuvenite in urma concediilor medicale, de la Casa de Asigurari.

Contabilitate online

Tehnologia marilor companii este acum la indemana tuturor firmelor. 

Serviciile contabile sunt acum la un singur click. Faci poze documentelor contabile si acestea ajung direct in softul nostru.

Noi le inregistram in timp real. Tot de pe smartphone ai acces in timp real la contabilitatea firmei tale. Generezi rapoarte si le primesti imediat pe email sau smartphone.

Tu castigi mai mult timp pentru afacerea ta, iar noi te scapam de griji.

Solicitarile tale sunt foarte importante pentru noi !

De aceea prioritizam orice solicitare trimisa prin email.

De fiecare data cand trimiti un email catre contabilul dedicat firmei tale, in sistemul nostru CRM se creaza automat o solicitare (ticket).

Contabilul preia solicitarea(nu se poate sterge sau omite), si ii aloca o data limita de rezolvare.

De asemenea, te tine la curent cu toate informatiile necesare, pana la inchiderea solicitarii. Urmarim cu atentie rezolvarea fiecarei solictari pentru a ne asigura ca beneficiezi de cele mai bune servicii.