Despre Noi

Suntem o firma de contabilitate si consultanta fiscala care garanteaza pentru calitatea serviciilor. Va garantam in contract, ca orice amenda luata de la ANAF din vina noastra, va fi achitata in numele firmei dvs prin asigurarea noastra profesionala.

Suntem singura firma din judetul Olt cu aplicatie de smartphone prin care va punem la dispozitie rapoarte in timp real : Balanta de verificare contabile, Registrul de casa, Situatia veniturilor si cheltuielilor, etc.

De curand am reusit sa implementam conceptul de “contabilitate online” . Acest concept este ideal pentru firmele cu volum redus de documente/activitate. Documentele sunt pozate cu telefonul si prin intermediul aplicatiei de smartphone, acestea ajung direct in softul nostru de contabilitate. 

Cu ce ne ocupam

Suntem o firma de contabilitate si consultanta fiscala care a inteles ca evolutia tehnologica trebuie folosita in beneficiul clientilor nostri.

De aceea, serviciile noastre contabile sunt completate de implementarea politicilor contabile si operationale adaptate firmei si nevoilor dumneavoastra, precum si de implementarea de software ERP(Enteprise Resource Planning).

Doar asa, managementul firmei poate gestiona corect informatia, si in timp real, pe baza unor rapoarte primite pe smartphone sau e-mail.

Iti poti genera direct dintr-o aplicatie de smartphone, rapoarte esentiale pentru activitatea ta, cum ar fi: situatia stocurilor, a vanzarilor, balante de verificare, jurnale sau orice alte rapoarte.

Preluam si prelucram toate documentele financiar-contabile ale firmei dvs.

Intocmim contractele de munca precum si actele aditionale sau  regulamentul intern. Raportam la AJOFM situatia locurilor de munca precum si ocuparea acestora.

Va ajutam in deciziile pe care trebuie sa luati cu privire la impozitele datorate prin stabilirea unei proceduri de lucru in scopul reducerii riscului fiscal si pentru organizarea evidentei fiscale.

Va acordam asistenta fiscala in timpul inspectiei fiscale cat si ulterior prin contestatii catre organele competente

Softurile ERP te pot ajuta sa iti centralizezi toate informatiile din firma intr-un singur loc: stocuri, vanzari, salarizare, contabilitate, imobilizari etc.

Softurile CRM te pot ajuta sa gestionezi nevoile clientilor tai precum si activitatea salariatilor din firma ta.

Iti punem la dispozitie o aplicatie pentru smartphone.

Cu ajutorul acestei aplicatii poti fotografia documentele, iar acestea ajung direct in softul nostru de contabilitate.

Tot din aplicatie poti genera rapoarte esentiale pentru activitatea ta: Stocuri, Vanzari, Balante de verificare, Jurnale etc